sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Pikkusuolasta naposteltavaa juhliin

Aurinkokuivatulla tomaatilla täytetytyt ruisnapit

200 grammaa maustamatonta tuorejuustoa
1 sipuli
2 tl pippuria
1/2 persiljanipusta
noin 100 grammaa aurinkokuivattuja tomaatteja (noin 1,5 dl)
Ruisnappejatai riisikakkuja
 
Pilko sipuli pieneksi.
 Mittaa sopiva määrä pippuria ja silppua persilja.
Pilko aurinkokuivatut tomaatit.
Sekoita ainekset tuorejuuston kanssa. Tarkista maku.
Nostele täytettä ruisnappien päälle lusikalla tai laita täyte pakastepussiin josta leikkaat yhden kulman auki ja pursotat sopivan määrän täytettä ruisnapille.
Koristele persiljalla ja tarjoile.





  











 Meetvursti täytteiset ruisnapit

n. 150 g ruohosipulituorejuustoa
n. 100 g (kevyt)meetvurstia
n. 1 maustekurkku
puolikas (puna)sipuli

Pilko täytteen ainekset pieneksi ja sekoita yhteen.
Päällystä ruisnapit tahnalla.
Koristele persiljalla, taikka vaikka kirsikkatomaatin viipaleilla.

2 kommenttia:

  1. Blogissasi näyttää olevan kivoja reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

    Etsiresepti on ruokayhteisö, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


    Ystävällisin terveisin,
    Etsiresepti.fi

    VastaaPoista
  2. Kuinka monta nappia tällä saa suunnilleen täytettyä?

    VastaaPoista