tiistai 7. tammikuuta 2014

Vesiputousletti



Vesiputousletti on kaunis letti, joka sopii myös vähän lyhyempään tukkaan ja silti näyttää upealta! Tätä lettiä pidetään yleensä avoimissa hiuksissa. Tämä letti on variaatio normaalista ranskanletistä, mutta yhdeltä puolelta pudotetaan yksi osio ja sen vierestä otetaan uusi. Kuulostaa hankalalta, mutta harjoitus tekee mestarin..

1. Jaa pään sivulta hiukset kolmeen osaan. Pidä kädet pään takana, mahdollisimman lähellä korvaa, koska siellä missä sinun kädet kulkevat kulkee myös letittämäsi letti.
2. Aloita oikeammanpuoleisesta osiosta ja aloita letti normaalisti letittämällä kerran oikean ja vasemman puolen.
3. Kun olet taas letin oikealla puolella, ota osioon lisää tukkaa niin kuin ranskanletissäkin ja siirrä se keskelle. Tee letistä kireä, kiristä joka välissä!
4. Sen sijaan että letittäisit vasemman puolen, päästä irti vasemmanpuolisesta osiosta. Ota tiputetun osion takaa uusi osio ikään kuin korvaamaan pudotettua osaa.
5. Tuo uusi osio keskelle normaalin letin tapaan ja jatka oikealta puolelta ottamalla lisää tukkaa, tuo keskelle ja pudota vasemmanpuolisin osio.
6. Jatka samaan malliin kunnes olet letittänyt hiuksiasi haluamasi verran. Voit lopettaa letin jatkamalla sitä normaalin letin tapaan tai kiinnittää muiden hiusten sekaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti