keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulupäivän kampaus

Minulla on tällä hetkellä puolipitkät hiukset,jotka ovat kasvatusvaiheessa pitkiksi hiuksiksi.Olen jo jonkin aikaa ollut halukas tekemään erilaisia kampauksia hiuksiini etten heikkona hetkenä,huonona hiuspäivänä ota hiustenleikkuu konetta käteen ja tee tradikaaleja ratkaisuja.

Joulupäivän aamun kiireessä,lasten pyöriessä ympärillä väkertelin tälläisen nutturan.

Ensin aloitin siitä,että kostutettuihin hiuksiin suihkuttelin voluumia antavaa hiustenmuotoilutuotetta ja rullasin hiukset vanhoille,kunnon papiljoteille.Jätin etuosion kuitenkin auki ja kiharsin ne piipparilla kieputusranskiksen tekemistä ja pysyvyyttä helpottamaan.

Kun avasin rullat suihkutin hiuksiin kuivashampoota liukkautta estämään ja muotoilua helpottamaan.
Seuraavaksi laitoin hiusteni päälle lettipannan joka on mahdollisimman samansävyinen kuin omat hiukseni.


 Sitten kieputin molemmille puolille kieputusranskikset kahdella osiolla,joihin hyvä kuvallinen ohje täältä.Kun kieputus toiselta puolelta oli valmis kiinnitin kieputuksen ristikkäispinnityksellä takaraivolle.

 Tein samanlaisen kieputuksen toiselle puolelle,pinnitin kieputuksen ja piilottelin pinnien avulla latvat piiloon.Ääretön määrä lakkaa päälle- ja valmis!Kengät jalkaan ja menoksi!


2 kommenttia:

  1. Helou! Onpas kiva kampaus ja saattas olla semmonen mihin itsekin pystys. Oon myös kasvatysvaiheessa ja liian usein hiukset pikkumyynutturalla kun ei jaksa sitä epäonnistumise tunnetta :D
    Onnea blogille! Ootko linkittäny jo Blogloviniin? Ite seurailen sitä kautta. Sulle ei muuten pysty anonyymisti kommentoimaan ;) t. Senni

    VastaaPoista
  2. Kiitos Senni vinkeistä,nyt voit seurata blogiani Bloglovingin kautta ja kommentoimaan pääsee anonyymistikin! :)

    VastaaPoista